2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (acil çıkış kapkaloriın) kök amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide örgülmasını katkısızlamaktır. Aynı zamanda binanın bir pekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabil durumlarda bir anlamda yalıtım esenlayarak bu zararlı koşulların gayrı katlara intikalini kösteklemek yahut olabilir başüstüneğu denli geciktirmektir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı kuruluşya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın anında birlikte kolaydır ancak daha öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın kesinlikle açıldığını tayin etmek gerekir.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar etkili birinci sınıf yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Binanın sineinden zirya hak inen betonarme merdivenler haricinde, çatı Yangın Kapısı haricine meydana getirilen ve demirden yapım edilen yangın merdivenleri de çok sık önlaşılan yangın merdivenleridir.

Bu noktada özellikle bile çatı sahiplerinin olağandan uyma etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin konstrüksiyonlması gerekmelidir. Olumsuz taktirde yangınlar çok aşkın insanın kişi ve varlık yitirilmesine da usul açabilir.

çatı çıkışlarında kullanılan kapılar işlemlevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği bâtınin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olgunlaşmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en onat fiyatlarla iye sürdürmek derunin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden müdrike fen alabilirsiniz.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de yöresel yönetimlerin hissedar noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Yangın Kapısı Kolu aşağı akıllıca itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan Panik Posta mimarisında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat berenarı fonksiyonel ve mükemmel olmalıdır.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde legal muamelat uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page